Home » Energie op werk

Bedrijfscatering:
energie op het werk

Met bedrijfscatering op maat helpen wij u aan energiekere medewerkers. Hoe vitaal en productief zijn zij? Dwalen ze snel af tijdens vergaderingen? Zitten ze rond 16.00 uur futloos voor hun scherm? Verliezen ze tijdens overwerk hun scherpte op de werkvloer? Via bedrijfscatering vullen wij hun energietekort aan waar nodig. Werknemers presteren vele malen beter met een alerte geest en goed gevulde maag.

Praten over
bedrijfscatering?

 

Bel 0800 – 02 30 788 of
mail backoffice@catermaat.nl

Vendingautomaten:
continue bedrijfscatering

Bedrijfscatering verzorgen wij deels via vendingautomaten. Met koffie-, water-, frisdrank-, soep-, snoep- en combinatieautomaten houden we 24 uur per dag, 7 dagen per week het energieniveau van uw kantoor- en productiemedewerkers op peil. De inhoud? Die overleggen wij met u en/of uw collega’s. Want naast een lekker, verantwoord aanbod geeft ook inspraak in bedrijfscatering medewerkers energie.

Bedrijfsrestaurant:
vers, verantwoord lunchen

Met ons bedrijfscateringconcept sturen wij uw werknemers na elke lunchpauze weer vol energie aan het werk. Wij serveren iedere dag heerlijke, verantwoorde, gevarieerde lunchgerechten. Altijd vers. Altijd verrijkt met groenten of fruit. Altijd ter plekke bereid. Uw collega’s genieten van hun lunch en verkleinen tegelijkertijd het risico op lichamelijke klachten. Terwijl u het ziekteverzuim verder ziet dalen.

logo Maatkoffie pay-off wit

Maatkoffie: compleet en energiek koffielabel

Geen bedrijfscatering zonder koffie. Zonder goede koffie op het werk geen energieke start van de werkdag. Door de cafeïne verbeteren de concentratie, prestaties en het geheugen. Daarbij verdrijft koffie vermoeidheid, mits met mate gedronken. Ons huismerk Maatkoffie is kwaliteitskoffie waar u blij van wordt. Vol smaak en inspiratie. Maatkoffie biedt o.a. ook thee, choco, koekjes en koffieautomaten.

Vind de dichtstbijzijnde Catermaat-vestiging

Vul uw postcode in of klik op het kaartje, en ontmoet uw contactpersoon.


Sjaak HamMarcel OostromWilma de ReusOnno WempeRoger VerberktFrans StapelCatermaat

Palletproducent PKF/Post Venlo aan het woord

Sinds 2012 verzorgt Catermaat onze koffie, thee, soep en frisdrank. Ik heb voor Catermaat gekozen om de persoonlijke benadering, en de goede prijs en kwaliteit van de service, koffie en automaten. In de praktijk verloopt de samenwerking zeer prettig en blinkt Catermaat echt uit in klantvriendelijkheid.

Peter Thijssen | PKF/Post Venlo

Afspraak maken over bedrijfscatering?

Bent u ontevreden over uw huidige bedrijfscatering of in voor vitale ideeën?
Bel 0800 – 02 30 788 of stuur een e-mail naar backoffice@catermaat.nl.